sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Machiajul de zi

Ce tip de machiaj se potriveste cel mai bine in timpul zilei? 

    La orice varsta, indiferent de trasaturi, textura pielii sau moment al zilei, poti fi mult mai atragatoare si increzatoare in fortele proprii avand un ten curat si un machiaj adecvat. Despre machiajul de zi putem spune ca are rolul de a ascunde micile defecte, de a fi subtil si de a accentua cat mai bine trasaturile unui chip. Machiajul de zi nu trebuie sa iti scoata in evidenta prin extravaganta, stralucire si culoare intensa. Datorita faptului ca machiajul pe care-l vei purta intreaga zi se realizeaza deseori dimineata, iar atunci timpul este extrem de pretios, te-as sfatui sa folosesti produse care nu pot probleme in intrebuintare, care sunt rezistente la transfer si ofera un rezultat rapid si bun.Nu uita niciodata ca pentru un machiaj reusit va trebui sa scoti in evidenta fie ochii fie buzele (niciodata amandoua!). Machiajul de zi este asociat de obicei cu machiajul pentru biroucursurishoppingplimbari, etc.
Fardul maro se aplica pe toata pleoapa mobila, iar pentru conturarea interna a ochilor se foloseste creion negru. Pudra translucida fixeaza machiajul, iar pe buze se aplica un ruj lichid.

      Vom parcurge impreuna fiecare zona a fetei in parte, si vom defini care sunt cele mai bune tehnici si care sunt tipurile de produse recomandate pentru machiajul de zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu