marți, 10 ianuarie 2012

Exemple de machiaj de arta


   Machiaj de arta pe baza de roz

   Nimic nu scoate mai bine in evidenta ochii albastri decat un fard roz aprins si indraznet. Pentru un machiaj simplu, dar de efect, aplica roz electric pe toata pleoapa mobila fara nicun fel de variatie a culorii. Pentru a nu iesi din tonalitate, pe genele exterioare ale pleoapei mobile aplica un singur rand de gene false de tip “puff” — cum se vede in imagine. Strange-ti parul cat mai lipit de cap pentru a scoate in evidenta ochii in cazul acestui machiaj. Nimic mai mult, nimic mai putin – dar efectul cu siguranta fa fi unul soc  
Ala by Maluszka83.deviantart.com 

   Ca sa ramanem in aceeasi paleta de culori, iti mai arat inca un model de machiaj la fel de simplu de realizat. De asta data insa, va trebui sa folosesti aceeasi nuanta de roz si pe pleoapa inferioara, intinzandu-se pana la pometi. Nu vei mai aplica un singur rand de gene in coltul exterior, ci de vei aplica niste gene false lungi, negre cu bulinute roz. Contrastul si puterea culorilor te vor pune in valoare intr-un mod spectaculos.

Behind Blue Eyes by bedtimestorys.deviantart.com

   Si exemplul de fata este la fel de simplu de realizat. Dupa ce ai cumparat cateva margarete din piata, smulge-i uneia din ele cu atentie petalele si lipeste-le cum vrei tu pe fata. Lipirea se poate face cu miere — in cazul in care nu ai la indemana un adeziv special. Nuanta fardului pentru machiajul ochilor poate fi identica cu petalele sau contrastanta cu acestea. In imaginea pe care ti-am prezentat-o, sunt 3 margarete de culoare rosu de burgundia si un fard de pleoapa similar ca nuanta, dar foarte estompat. Ce poate fi mai simplu de atat?

Lady of the Flowers by ninazdesign.deviantart.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu