duminică, 8 ianuarie 2012

Sfaturi pentru machiajul buzelor

   Daca pui accentul pe buze, cu rujuri de culori mai inchise, ochii trebuiesc conturati foarte putin (cu un fard mai deschis si rimel). Daca machiajul ochilor este accentuat, atunci rujul de buze trebuie aplicat in nuante cat mai naturale, putand fi inlocuit si de un luciu de buze transparent sau incolor.
   Daca folosesti luciu de buze peste ruj, buzele vor deveni mai atragatoare si mai apetisante (poti incerca combinatii de culori, care dau rezultate neasteptat de bune in general).
   De obicei, culorile rujului trebuiesc asortate culorii tenului, parului dar si personalitatii.
   Nu exista o regula fixa de a-ti colora buzele, atata timp cat nu exagerezi nici in intensitatea culorii si nici in consistenta. Rujul cel mai bun e cel care simti care-ti defineste personalitatea! Majoritatea femeilor pe care le cunosc folosesc un anume tip sau culoare de ruj de ani de zile, fara intentia de a-l schimba, variind doar usor nuantele.

Evita in machiajul buzelor:

  • Nu se mai poarta creionul contur pentru buze cu nuante mai inchise decat rujul.
  • Nu-ti mari artificial buzele dandu-ti cu ruj in afara conturului lor natural! Chiar daca tie iti par mai sexy buzele mai pline, oricine va observa acest artificiu nefericit.
  • Nu consuma jumatate de tub de ruj sau gloss pe zi! Chiar nu e sexy!
  • Daca nu ai o dantura estetica, nu folosi ruj in culori stridente (care sa atraga atentia asupra gurii):



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu