marți, 10 ianuarie 2012

Arta sau machiaj?

Machiaj de arta de tip ''masca''


   Esti invitata la un bal mascat si nu stii cum sa te machiezi pentru a iesi in evidenta? In cazul in care esti bruneta cu ochii inchisi la culoare, inchide-ti si mai mult tonurile chipului lasand doar tenul mai deschis. Daca esti foarte indrazneata si nonconformista, atunci mizeaza cu incredere pe smokey eyes si pe efectul maxim al unui ruj negru lucios, nesidefat. Parul il poti indrepta pe langa fata, iar cu ajutorul unei masti ce iti acopera doar ochii iti poti ascunde cu success identitatea pana la 12 noaptea. Nu uita si de “little black dress“.
Behind the Mask by zemotion.deviantart.com


   Black and White? Imparte-ti fata in patru parti egale si apoi coloreaz-o cu acuarele speciale, dupa cum vezi in imaginea alaturata. O parte alba, una neagra iar sprancenele, genele si buzle trebuiesc colorate invers decat este colorat tenul. Pe partea alba, le vei face negre si pe partea neagra le vei face albe… nimic mai simplu.
Black And White In Color 7 by Weavle1990.deviantart.com


   Este aniversarea micutului tau si doresti sa-I pregatesti o petrecere surpriza? Nimic nu-l va amuza mai tare decat sa-si vada taticul sau pe tine purtand haine si machiaj de clovn. Pentru asta va trebui sa inveti sa faci un machiaj adecvat. Cu ajutorul unei pudre speciala alba, coloreaza-ti toata fata… apoi aplica niste gene false, un nas rosu de clovn si mai ales mult blush rosu in obraji. Buzele, de asemenea, trebuiesc marite prin contur in forma unui zambet si colorate in rosu. Distractie placuta!
Clown by alexiaflux.deviantart.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu