luni, 9 ianuarie 2012

Tipuri de mirese - tipuri de machiaje

   Cand vorbim despre o persoana pe care o cunoastem, ne este destul de usor sa ne gandim la cateva trasaturi de caracter care sa o defineasca. Chiar daca nu constientizezi acest lucru, iti vei alege atat rochia de mireasa cat si machiajul in functie de personalitate: visatoare si angelica, sexy si atragatoare, clasica si matura, petrecareata, inventiva sau vintage.
      Mireasa  visatoare, angelica, suava, delicata
Cu un caracter feminin si simplu, acest tip de mireasa nu doreste sa iasa in evidenta prin nimic extravagant nici prin machiaj nici prin tinuta, ci prin delicatetea de care da dovada. Machiajul ochilor este foarte simplu, in nuante pale, sidefate de roz, beige, alb, bleu, vernil. Nu foloseste accesorii extravagante precum genele false sau strass-urile. Pometii sunt colorati usor in nuante ca si cum ar rosi natural. Pentru buze, foloseste rujuri apropiate de culoarea lor naturala sau un gloss transparent. Nu accepta excesele, mizeaza pe putin din fiecare.

   Mireasa sexy, indrazneata, atragatoare

    Mireasa sexy este acel tip de persoana care se afla intotdeauna in centrul atentiei datorita extravagantei, frumusetii si personalitatii exuberante. Ea este intotdeauna in tendinte, adoptand un look cat mai indraznet, incercand fara niciun fel de retineri tot ce este la moda. Make-up-ul sau este stralucitor, plin de accesorii extravagante (gene false, lentile de contact, picturi pe chip, etc.) si foarte bine finisat. Nu se sfieste cand vine vorba de machiaj excesiv si colorat. Pentru machiajul ochilor,  adora nuantele de indigo, argintiu, negru sau albastru. Buzele prefera sa si le coloreze in nuante de rosu intens, pentru a arata ca este o femeie puternica si mandra sau in nuante pastel (roz, oranj, fuchsia) pentru a arata ca este o femeie moderna. Daca va sti sa pastreze o limita, neexagerand, ea va arata extrem de bine. Reversul medaliei este ca daca nu are definite in minte foarte bine regulile de baza ale machiajului de ocazie, este foarte usor sa devina vulgara sau penibila.

   Mireasa clasica, matura

   Cu o personalitate puternica, acest tip de persoana adora sa faca totul perfect, sa fie formala si sa nu dea gres niciodata. Din acest motiv, ei nu-i plac exagerarile si nici lucrurile la moda doar o vara. Merge pe lucruri sigure, cum ar fi machiajul nude, smokey eyes sau chiar ochii conturati simplu cu tus negru. Baza in machiajul ei va fi tenul, care va avea intotdeauna un aspect de portelan. Mireasa clasica isi contureaza buzele in culori mate si puternice precum: rosu aprins, rosu burgundia sau, la celalalt pol, culori apropiate de nuanta buzelor. Alege culori serioase, fara sclipici sau umbre prea puternice. Blush-ul in nuanta piersicii ii contureaza perfect obrajii. Acest tip de mireasa este ca o perla — rafinata, eleganta, cu mult bun gust si totodata foarte naturala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu