marți, 10 ianuarie 2012

Femeia - intotdeauna frumoasa

   Machiajul de tip ''angelic''
Vrei sa pari delicata ca un inger? Atunci foloseste perfecta combinatie dintre albul sidefat si negru. Dupa ce ti-ai conturat ochii cu un dermatograf negru, aplica cateva strasuri in coltul interior al ochiului, dar si pe conturul facut cu dermatograful. Pentru efectul “soc” lipeste-ti pene albe sidefate pe sprancene. Cate doua pene pe fiecare spranceana, lipite exact in coltul interior si lasate libere spre exterior pentru a da aspectul de volum si pentru a acoperi in totalitate sprancenele tale naturale. Tenul trebuie sa fie impecabil si cu aspect de portelan, iar pentru buze poti folosi un ruj lucios sau sidefat in nuante cat mai aprinse.
White black by fortu.deviantart.com


   Contrastele se atrag. Imparte imaginar ochiul in trei parti si mai apoi coloreaza-l cu farduri dupa cum urmeaza: galben, albastru, roz. Pentru un efect angelic, nu folosi cele mai intense nuante ale culorilor respective, ci unele estompate, usor sidefate. Liniile delimitative dintre culori trebuiesc sa fie clare, in niciun caz imbinate. Pleoapa inferioara nu trebuie colorata, pentru a nu incarca ochiul. Dupa ce ai terminat cu fardul, aplica rimel negru sau un rand de gene false, dar nu foarte lungi. Pentru un plus de efect, poti aplica pe partea superioara a unuia dintre pometi trei strasuri sau stelute.
85 In Color 7 by malem.deviantart.com


   Machiaj de papusa 
   Sa trecem si la lucruri mai complicate. Vrei sa arati ca o papusa? Atunci va trebui sa iti faci rost de o peruca, gene false cat mai lungi, rujuri si farduri in nuante cat mai colorate si indraznete, margele si tinute feminine. Cu nuantele de fard te poti juca dupa cum te indeamna imaginatia, insa nu exagera. De exemplu, poti folosi galben si roz. Aplica galbenul pe pleoapa mobila iar rozul pe arcada si pe pleoapa inferioara, dand un aspect usor alungit catre tample. Nu uita si de blush-ul roz aplicat generos, dar si de rujul care poate fi cat mai colorat, din aceeasi paleta de culori folosite si pe pleoape. Fata trebuie data cu un fond de ten mai deschis decat nuanta naturala a pielii tale, pentru a prinde un aspect de portelan.
Fairy Tale In Color 7 by andreaperrybevan.deviantart.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu