luni, 9 ianuarie 2012

Tu ce tip de mireasa esti?

   Mireasa petrecareata
   Fiind mireasa care-si doreste o nunta ca-n povesti, care sa dureze trei zile si trei nopti, mireasa petrecareata trebuie sa aiba si un machiaj care sa reziste si sa ramana impecabil pe tot parcursul petrecerii in care ea va fi centrul atentiei. Acest tip de persoana este una vivace, jucausa, care danseaza foarte mult, ii place sa socializeze cu toata lumea si isi doreste ca toti invitatii sa se simta extraordinar. Nici ea nu este adepta extremelor: nu-i plac nici machiajele stridente, nici cele foarte pale. La ochi, se axeaza pe nuante sidefate, usor sclipitoare de auriu, argintiu, verde, lilà, gri si contur negru, pentru ten foloseste ori o crema autobronzanta ori un fond de ten foarte rezistent, iar blush-ul in nuantele piersicii ii va scoate tot timpul in evidenta pometii in timp ce zambeste tuturor. Pentru buze, alege gloss-uri stralucitoare, transparente sau in nuante cat mai apropiate culorii buzelor. Calitatea produselor trebuie sa fie una superioara.


   Mireasa inventiva
   La fel ca si mireasa petrecareata, mireasa inventiva este acel tip de persoana care socializeaza cu toata lumea, zambeste, vorbeste foarte mult si este recunoscuta pentru creativitatea de care da dovada. Nu trebuie sa mire pe nimeni ca — spre exemplu — isi creeaza singura rochia de mireasa. Isi doreste sa fie frumoasa si sa iasa in evidenta, insa nu printr-un machiaj strident, ci mai degraba printr-un machiaj personalizat, individualizat, pe care nimeni inaintea ei nu l-a avut. Doreste sa fie admirata de cei din jur si totodata sa faca ceva inedit, de care toata lumea sa-si aminteasca, chiar si peste ani. Varietatea machiajelor este foarte mare: de la papusa Matrioshka pana la gheisa, dar si gradul de originalitate poate sa impresioneze: poate sa isi coloreze buzele sau ochii in nuante diferite, spre exemplu.

   Mireasa vintaje, retro
   Acest tip de personalitate da dovada de o inteligenta innascuta si de o mare pasiune pentru arta si istorie. O astfel de mireasa cu siguranta va purta rochia de mireasa a bunicii (daca o mai are) sau va incerca sa-si creeze un model asemanator. La o asemenea rochie, evident ca si machiajul va fi inspirat din anii ‘40-’50. Ea va miza pe simplitate si feminitate, insa va avea o atitudine distinsa. Pentru ochi va folosi nuante deschise, neaparat mate si tus de culoare inchisa cu care isi va trasa codite. De cele mai multe ori, fardul de obraz va lipsi, iar tenul va fi ca de portelan. Pentru buze, mireasa retro va folosi, evident, nelipsitul ruj rosu a la Marylin Monroe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu