luni, 9 ianuarie 2012

Machiajul de mireasa - cateva notiuni introductive



   Nu poti controla timpul — secundele zboara si se transforma in minute, minutele in zile si zilele in ani. Dupa ce mai ieri te jucai cu papuselele, astazi ai ajuns sa-ti pui intrebari precum: ce gen de machiaj sa abordez in ziua nuntii si cum sa-l realizez, dar oare rochia ma avantajeaza, cu aceste tocuri oare voi putea dansa toata noaptea? Nimic nu poate fi mai emotionant, placut si frumos decat ziua nuntii tale. Tocmai de aceea, in ciuda stress-ului, a cumparaturilor si a grijilor, tu ca “miresica” va trebui sa fii cea mai frumoasa, deosebita si mereu in centrul atentiei. Vei gasi raspunsurile tuturor intrebarilor care te macina in articolul de astazi…
   Pentru alegerea potrivita a stilului de machiaj, va trebui sa tii cont si de culoarea si stilul rochiei, a accesoriilor, coafurii, locatiilor, etc. Cele mai importante lucruri de care va trebui sa tii cont sunt, insa, lumina si personalitatea ta. Un machiaj potrivit este intotdeauna unul in ton cu personalitatea! De exemplu, daca de obicei te machiezi discret, iar in ziua nuntii nu esti dispusa sa faci o schimbare radicala de look, atunci mergi tot pe machiajul “nude”, pentru ca un machiaj prea indraznet te poate face sa nu te simti in largul tau. La polul opus, daca esti o persoana indrazneata si intotdeauna ai folosit culori puternice in machiaj, mizeaza tot pe acelasi stil. Daca vei incerca sa adopti stilul “nude”, vei parea searsa atat in perceptia celor care te cunosc cat si din punctul tau de vedere, oricat de bine realizat ar fi machiajul, deoarece te vei simti incompleta.
   Oricum, fiecare mireasa are dreptul sa decida daca doreste sa isi schimbe look-ul radical, daca vrea sa mearga pe natural sau indraznet. Cand te asezi in fata oglinzii pentru a executa machiajul, tine cont de forma si trasaturile fetei, pentru a le putea corecta, si de culorile care ti se potrivesc cel mai bine. Machiaza-te astfel incat sa te simti bine in pielea ta, fiindca machiajul nu trebuie sa te stanjeneasca in niciun fel, ci trebuie sa-ti dea incredere in tine! Stilul abordat trebuie sa te completeze, sa-ti scoata frumusetea naturala in evidenta.
Machiajul de nunta este diferit de cel de zi cu zi, de aceea ar trebui sa-i acorzi mai mult timp pentru “repetitii” si “exercitii”.          Probele sunt foarte importante pentru psihicul tau, iar daca ai decis sa-ti faci singura machiajul, cu cat mai multe probe, cu atat mai bine. Experimenteaza cat mai multe nuante si palete de culori, tipuri de machiaj, pana cand il gasesti pe cel care ti se potriveste cel mai bine.
   In ziua nuntii va exista intotdeauna cineva care sa te priveasca, sa te admire si mai ales sa te fotografieze. Din aceasta cauza, va trebui sa arati perfect din toate unghiurile, sa ai un machiaj ce da bine pe sticla si in fotografii, sa fie foarte rezistent, pentru ca lacrimi, pupaturi si strangeri in brate vor fi din abundenta. Stiu ca vei avea o gramada pe cap, insa rezerva-ti timp suficient si pentru machiaj, mai ales daca vrei sa-l realizezi singura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu