marți, 10 ianuarie 2012

Ceva diferit...

   Machiajul de arta de tip ''gheisa''
   Machiajul de geisha intotdeauna a fost extrem de fascinant si diversificat in culoare, pastrandu-si totusi elementele de baza. Fata foarte alba, ochi conturati bine cu dermatograf negru si buze micsorate, acoperite de ruj rosu. Ar trebui sa apreciem foarte mult femeile geisha, pentru ca reusesc sa realizeze zilnic acest complicat machiaj si pentru ca sunt atat de creative.
Geisha by ferrarixx.deviantart.com


   Machiaj de arta cu accesorii diferite
   Creativitatea uneori poate atinge cote maxime… Si poate fi asa intensa incat sa ne indemne sa folosim… nasturi in realizarea unui machiaj. Poate te miri, dar din punctual meu de vedere arata genial. Asa ca nu mai sta pe ganduri si procura-ti cat mai repede o multitudine de nasturi colorati cu care sa poti realiza machiaje de arta ori de cate ori doresti. In imaginea prezentata, s-a mers pe culori mate si nu foarte intense ca nuanta deoarece s-a vrut scoaterea in evidenta a feminitatii si pielii albe a modelului.
   Machiajul ochilor este unul foarte simplu. Se imparte imaginar pleoapa in 2 parti: in prima parte — anume coltul interior — folosim nuanta de fard mai inchisa, iar in coltul exterior nuanta de fard mai deschisa. Nu uita sa procuri un adeziv special pentru lipirea nasturilor. Buzele sunt colorate in nuanta identical cu nuanta fardului mai inchis. Ti se pare complicat?
Buttons by larafairie.deviantart.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu