luni, 9 ianuarie 2012

Tenul de ziua ''burlacitelor''

   Un machiaj bine realizat, un machiaj frumos ce scoate trasaturile in evidenta este realizat pe un ton perfect curat, sanatos si ingrijit. Cu o luna sau doua inainte, va trebui sa mergi la un salon de cosmetica pentru a-ti depista problemele tenului si mai apoi sa parcurgi tratamentele specifice pentru a arata impecabil in ziua nuntii. Chiar daca din punctul tau de vedere nu ai probleme cu tenul, el cu siguranta se va simti obosit si va avea nevoie de niste masti revigorante. Un cosmetician va sti exact ce masti si tratamente sa-ti aplice, astfel incat in ziua nuntii sa nu ai surpriza de a te trezi cu un cos in varful nasului, cearcane adanci, piele iritata sau ochi umflati. In cazul in care nu-ti permiti tratamente cosmetice in saloanele specializate, va trebui sa te ocupi de asta singura. Inspira-te din articolul Masti cosmetice la tine acasa si alterneaza, de exemplu,Masca hidratanta cu cea de tip Gomaj, cea Tonica si cea de Indepartare a punctelor negre. Nu face abuz de ingrediente si nu exagera cu aplicarea mastilor — un ritm de 2-3 masti diferite pe saptamana este arhisuficient pentru a iti pastra tenul in forma. 
    Mare atentie! Nu face experimente dermatologice cu produse“revolutionare” pe tenul tau cu cateva zile inaintea nuntii! Orice problema temporara a intervenit, se poate rezolva cu mastile naturale descrise in articolul nostru, sau cu o vizita de urgenta la dermatolog sau salon cosmetic.
   Un tratament foarte important pe care-l poti face in seara dinaintea nuntii este sa-ti acoperi ochii cu comprese cu ceai de musetel racite putin in frigider. Acestea vor avea un efect de revigorare, indepartand aspectul de ochi umflati, obositi, incercanati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu