luni, 9 ianuarie 2012

Machiajul de seara al ochilor - culori;

   Un alt mod de a obtine look -ul ''dramatic''este prin conturarea ochilor cu tus sau creion dermatograf negru, trasand linii cat mai alungite spre coltul extern al ochiului si folosind doua straturi de rimel. Ca si la machiajul de ocazie, sunt in trend ochii foarte conturati, numiti “smokey eyes“. Creionul dermatograf negru sau bleumarin si rimelul sunt de mare valoare in acest machiaj.
   Pentru machiajul de seara, este indicata folosirea a doua sau mai multe nuante de culori din aceeasi gama sau din game complementare, insa ideea de baza este sa nu existe linii clare intre culori, excluzand linia de tus sau dermatograf. Ele trebuiesc aplicate astfel incat sa para ca s-ar imbina perfect, ca un gradient de culori. Culorile mate creeaza umbre deosebite, insa sideful iti da un efect special.
   Texturile reci, sidefate, cristaline, cu irizatii albastrui, verzi sau mov sunt piesa de rezistenta a machiajului de seara. Coltul extern al ochiului se umbreste cu nuanta cea mai inchisa, atat pe pleoapa superioara cat si pe cea inferioara, iar in interiorul pleoapelor se aplica nuantele mai calde ale aceleiasi culori cu care s-a conturat coltul exterior. Asta e doar una din ideile posibile, tu poti fi cat de inventiva vrei, tinand cont de regulile principale.
  O alta idee este sa iti inconjori ochiul pur si simplu cu nuanta dorita de fard, intr-un strat uniform si bine estompat. Arcada poate fi pudrata cu un praf stralucitor, fin.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu